Op aanvraag

Personeelsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenweekend, themafeest in Roaring Twenties stijl? Wij vinden het altijd leuk om ons enthousiasme over swingdansen over te brengen aan een leuke groep mensen. Van een Grease dans tot een Great Gatsby Charleston: bel of email ons voor meer informatie.

Prive lessen

Monique en Michel dansen al meer dan 25 jaar en hebben al heel veel mensen hun passie voor swingdans overgebracht. Ze hebben beiden veel technische kennis en zien snel wat je kunt vebeteren om een betere swingdanser te worden. Wil je je techniek verbeteren, de helft van je danscursus gemist omdat de hond ziek was of een speciaal pasje leren? Wij kunnen je bijspijkeren. We hebben onze eigen dansstudio en zijn op aanvraag beschikbaar.

Openingsdans op maat

Wat is er nou leuker dan je bruiloftsfeest swingend beginnen met een Charleston, Rock&Roll of Lindyhop dans? Monique en Michel hebben al heel veel bruidsparen geholpen aan een spetterende openingsdans die precies past bij de wensen van het bruidspaar. Heb je een speciaal swingend nummer waarop je wilt dansen? Een Youtube filmpje gezien dat je wilt nadansen? Michel en Monique maken een choreografie op maat helemaal aangepast op jouw wensen. We houden een intakegesprek en daarin sluipt Monique zelfs even weg met de toekomstige bruid om te zorgen dat de dans uitvoerbaar is in de bruidsjurk.

Wij zijn erg flexibel, en daarin gaan we ver! Kinderen? Je mag ze meenemen of we komen bij je thuis als de kinderen slapen. Desgewenst leren we de dans aan bij jou thuis, in onze eigen danslocatie of een dansstudio bij jou in de buurt.

Zo hebben we al tientallen paren aan een openingsdans geholpen. En altijd met succes! Zoals de broer van een bruidegom eens verbaasd riep: "Ik wist niet dat mijn broer zo goed kon dansen!"